Eva van Baar

Schrijven is doen

Over mij

Ik kan me voorstellen dat je mij beter wilt leren kennen, tenslotte zullen wij een poosje met elkaar optrekken als je een boek van mij leest, of een cursus bij mij volgt.

Ik ben Eva van Baar, althans dat is mijn pseudoniem.

Ik woon samen met mijn kat Janneke en heb lieve dochters, schoonzoons en kleinkinderen.
Mijn inspiratie haal ik uit het dagelijks leven.

Zoals je bij de onderwerpen boven aan deze website kunt zien, heb ik boeken geschreven, doe ik schrijfworkshops, stuur ik af en toe een nieuwsflits en geef ik online schrijfcursussen.

Op Facebook heb ik de groep 'Schrijftips voor jou'. Ik sta op LinkedIn.

Eigenlijk schrijf ik al heel lang, ik heb in de tijd dat mijn kinderen klein waren van alles opgeschreven om vast te houden wat er in die tijd gebeurde. Je hebt het zo druk. Als je er midden in zit lijken de dagen eeuwig te duren. Als je erop terugkijkt was het zo voorbij. Daar zijn de teksten voor mijn eerste boek ontstaan: 'Doolhof of Labyrint'.

Op verzoek van een uitgever heb ik 'Ilse' geschreven, omdat er weinig was op het gebied van esoterie voor jonge mensen.
In die tijd borrelden de ideeën voor 'Alter ego', 'Niets buiten jou' en 'Er is een bericht voor u' al en het blijft borrelen.
Ik heb sindsdien heel wat uitgegeven, en ik ben altijd met een nieuw boek bezig. Bij het katern ‘alle boeken’ kun je alles vinden op dat gebied.

Naast papieren boeken zijn er ook de PDF’s, die zijn goedkoper en die kun je ook bestellen via mijn e-mailadres. evavanbaar@gmail.com.

Een grote verrassing was mijn nominatie voor de Nobelprijs in 2015, een erkenning waar ik heel blij mee ben.Wil je me mailen? Leuk, ik ben benieuwd.

evavanbaar@gmail.com


Ga naar de pagina 
Gastenboek en vertel je verhaal.
Ik ben benieuwd.

Groetjes, Eva.

 

 

Eva van Baar | evavanbaar@gmail.com